Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Батько Тараса Познякова обіцяє щедро вигородити тих, хто допоможе знайти його сина

Батько Тараса Познякова обіцяє щедро вигородити тих, хто допоможе знайти його сина. Відповідне звернення розмістила у себе на сторінці у Facebook київська волонтерка Емма Шиманович.

"Шановні співгромадяни! Благаю Вас допомогти розшукати мою єдину дитину Тараса, який пропав 4 квітня 2016 року. Життя мого синочка безцінне тому обіцяю щедро винагородити тих, хто допоможе його знайти!

Телефонувати: +38067 670 27 25, +38067 353 44 22 Олександр. Конфіденційність гарантую!", - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, 25-річний  львів'янин Тарас Позняков на своєму автомобілі марки "Audi A6" поїхав до Києва разом і двома попутниками, які скористались послугами сервісу BlaBlaCar. За 30 км до Києва із хлопцем обірвався зв'язок.  7 квітня  Тараса Познякова було оголошено у вседержавний розшук.

Сьогодні, 19 квітня, Геннадій Москаль, голова Закарпатської ОДА, на своєму сайті оприлюднив інформацію про те, що особи, яких розшукують у зв’язку зі зникненням Тараса Познякова з BlaBlaCar, є представниками «Правого сектору».

Москаль: Обидва підозрювані у справі зі зникненням Тараса Познякова є представниками «Правого сектору»

"Якщо точніше, то вони входили в «спецпідрозділ» «Сонечко», який брав участь у стрілянині в Мукачеві 11 липня минулого року. Один із них – громадянин Росії Луан Кінгісепп (позивний Лука), а другий – Дмитро Голуб (позивний Тоф), мешканець Чернівецької області", - йдеться у повідомленні.

Водночас  в коментарі для Гал-інфо речник ГУНП у Київській області Микола Жукович, заперечив інформацію про те, що підозрюваний є громадянином Росії. 

"Ми не говоримо, хто це може бути. У нас є своя інформація, яку ми не розповсюджуємо", - додав Микола Жукович.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ