Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Батько, який жорстоко вбив матір двох своїх дітей, дістав 13 років неволі

За результатами судового розгляду кримінального провадження жителя Костопільського району Рівненської області визнано винним у вчиненні умисного вбивства.За матеріалами Здолбунівської місцевої прокуратури.

Так доведено, що чоловік, перебуваючи 12.07.2017 у помешканні своєї колишньої дружини, у ході словесної суперечки наніс останній 12 ударів ножем в живіт та шию. Агресивного зятя зупинила мати вбитої, відштовхнувши його вже від нерухомого тіла доньки. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла, у якої залишилось двоє малолітніх дітей віком 5 та 6 років, померла на місці події.

Обвинувачений вину в скоєному злочині визнав повністю та пояснив, що взявся за ніж, щоб припинити постійні погрози щодо позбавлення його батьківських прав щодо двох спільних дітей.

Суд погодився з доводами прокуратури, визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 КК України, тобто в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, та призначив покарання у виді 13 років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ