Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Батьки дітей, які постраждали внаслідок Скнилівської трагедії, відмовилися від того, щоб їхні діти відпочили та оздоровилися в «Артеку»

Батьки шести дітей, які постраждали внаслідок Скилівської трагедії у Львові, відмовилися від путівок до Міжнародного дитячого центру «Артек», які надало Міністерство у справах сім’ї та молоді України з метою відпочинку та оздоровлення цих дітей. Про це сьогодні, 16 листопада 2006 року, під час прес-конференції повідомив заступник начальника управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА Андрій Добрянський.

«Цього року виникла складна ситуація з путівками до «Артеку» через трагедію в Алчевську. Держава виділила кошти на те, щоб діти з Алчевська змогли там відпочити і оздоровитися. Львівщина отримала від  Міністерства у справах сім’ї та молоді 240 путівок, проте використано тільки 234 — 6 путівок до «Артеку» ми повернули в міністерство через відмову батьків дітей. Це діти, які постраждали внаслідок Скнилівської трагедії», — розповів Андрій Добрянський.
Також, за словами Андрія Добрянського, управління у справах сім’ї та молоді ЛОДА підписало 27 дозволів на відпочинок та оздоровлення дітей Львівщини за кордоном, зокрема в Італії.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ