Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Базарник, Жовква та Білоус завтра доповідатимуть про підготовку проекту щодо переходу теплопостачальних підприємств на ощадливі енергоносії

Завтра відбудеться засідання виконавчого комітету ЛМР – повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.

Заплановано, що виконувач обов’язків начальника управління житлово-комунального господарства Марія Желіско доповість про прийняття гуртожитків АТ фірми “Галбуд” у статутний фонд товариства. Також Марія Желіско проінформує про стан ліфтів та проведення  діагностики тих, які відпрацювали граничний термін.
Заступники міського голови Ігор Базарник, Василь Жовква та Василь Білоус доповідатимуть про підготовку проекту Програми реорганізації теплопостачальних підприємств, враховуючи можливість переходу на більш ощадливі енергоносії.
Начальник управління архітектури та містобудування Юрій Криворучко доповість про ситуацію, що трапилась на вул. Зеленій, 115-а щодо проектування та реконструкції з надбудовою складських приміщень.
На засіданні йтиметься про передачу шляхопроводу на перетині пр. Червоної калини із залізничними коліями ст. Персенівка та транспортної розв’язки на баланс відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ