Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Beeline інтернет вдома» покрив 40% Львова

Оператор зв’язку Beeline провів оптоволоконну мережу передачі даних у майже 66 тисяч домогосподарств у Львові. Окрім високошвидкісного інтернету (швидкість до 1 Ггб/сек.), у межах послуги Beeline є можливість безкоштовного обміну трафіком між підключеними до мережі комп’ютерами.

Проект «Beeline інтернет вдома» (високошвидкісний інтернет за технологією FTTB) стартував торік восени. За дев’ять місяців територія доступності цієї послуги виросла уп’ятеро – до майже 66 тис. квартир або ж 40% від загальної кількості будинків. Для цього спеціалісти Beeline встановили в житлових будинках понад 857 вузлів з’єднання та проклали близько 120 км волоконно-оптичного кабелю.

Загалом локальна мережа «Beeline інтернет вдома» охоплює 9 міст України: Львів, Житомир, Харків, Запоріжжя, Одесу, Дніпропетровськ, Київ, Бровари, Вишневе. Тут побудовано 2 тис. км оптоволоконної мережі.

«Найкращий результат від використання домашнього комп’ютера можна отримати, якщо він під’єднаний до загальної мережі. Це дає можливість користувачам формувати загальні бази даних, спільно використовувати периферійні пристрої та мережеве обладнання тощо. Взагалі, наш проект побудови «домашньої мережі» має національний масштаб», – розповів директор з продажів фіксованого зв’язку на масовому ринку Beeline Віктор Грибан.

За його словами, тарифні послуги «Beeline інтернет вдома» у Львові є зручними та прозорими. Абонент може вибрати для себе як звичайні базові тарифи, так і безлімітні, що передбачають завантаження великих обсягів трафіку за фіксованої абонентської плати. Наприклад, пакет «Стартовий» передбачає 2 Гб за 40 грн/міс. Пакет «Безліміт 69» (безлімітний інтернет зі швидкістю 512 Мбіт/сек.) коштуватиме 69 грн/міс., «Безліміт 99» (швидкість 1,5 Мбіт/сек.) – 99 грн/міс. Пропозиція «Безліміт 209» передбачає безлімітний інтернет зі швидкістю 5 Мбіт/сек. і коштує 209 грн/міс.

Довідка.

На території України послуги зв’язку здійснюються спільно компаніями ЗАТ «УРС» і ТзОВ «Голден Телеком» (бренд Beeline), які входять у групу компаній «ВимпелКом» (NYSE:VIP).

 

 


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ