Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Beeline” розширив територію покриття на Львівщині

Оператор мобільного зв’язку „Beeline” розширив територію покриття у Львівській області. Від сьогодні послуги „Beeline” доступні ще у трьох районних центрах – це у містах Золочів, Кам’янці-Бузькій та Радехові. На території цих міст проживає більше як 45 тис. населення. Повідомила „Гал-іnfо” pr-менеджер Львівської філії ЗАТ «УРС» Ірина Рожок.
Також з’явилося покриття на трасі «Львів-Кам’янка-Бузька-Радехів-Горохів» та «Львів-Золочів». У найближчих планах компанії - завершити покриття траси «Львів-Луцьк».
Наразі в Західному регіоні мережа Beeline покриває 620 населених пунктів. На цій території проживає більше 60 % населення регіону. Beeline покриває основні автотраси Західної України, серед яких – «Львів-Стрий», «Львів-Краківець», «Львів – Броди», «Львів-Рава-Руська», а відтепер і «Львів-Кам’янка-Бузька-Радехів-Горохів» та «Львів-Золочів».
11 квітня 2006 року компанія «Українські радіосистеми (національний оператор мобільного зв’язку стандарту GSM-900/1800) оголосила про запуск бренду мобільного зв’язку „Beeline” в Україні. «УРС» є 100% дочірньою компанією ВАТ «ВимпелКом».
У групу компаній «ВимпелКом» входять оператори стільникового зв’язку, які надають свої послуги в Росії, Казахстані, Україні, Таджикистані і Узбекистані. Ліцензії групи компаній «ВимпелКом» на надання послуг стільникового зв’язку охоплює територію, на якій проживає близько 232 мільйона людей. Географічне покриття мережі включає 78 регіонів Росії (136,5 мільйонів людей, які є 94% населенням Росії), а також всю територію Казахстану, України, Таджикистану і України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ