Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Без офіційної скарги батьків підстав для службового розслідування вини лікарів не буде – головний медик Львівщини

Вину лікарів у смерті дитини міського голови Яворова Віталія Домашовця у Головному управління охорони здоров’я Львівської області не підтвердили. Як повідомив у коментарі „Гал-info” начальник Головного управління охорони здоров’я Ігор Герич, таку інформацію не можуть надавати, оскільки не було проведене службове розслідування.
„Комісія у Яворові працювала, але службового розслідування за фактом смерті кожної дитини не проводили. У наше управління не надходило офіційного звернення чи скарги від Віталія Домашовця, які могли б бути підставою для службового розслідування. Тому я не маю права говорити і поширювати інформацію про цей факт. Висновки експертизи за фактом смерті – це також внутрішня інформація”, – розповів Ігор Герич.
Нагадаємо, як стало відомо „Гал-іnfо” з достовірних джерел, у смерті новонародженої дитини на Яворівщині винні медики. Саме вони, спостерігаючи за плодом за допомогою УЗІ, помилилися, невірно вказавши вагу – замість 5 кг 500 грамів вказали 3 кг 500 грамів. Окрім того, за інформацією джерела, плід був двічі обвитий пуповиною і за таких обставин дитина мала народитися за допомогою кесаревого розтину. Натомість медики дозволили жінці народжувати самій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ