Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Без зміни чинного законодавства суттєво покращити роботу малого та середнього бізнесу неможливо - Бермес

«Зміцнити малий та середній бізнес у Львові можна через будівництво інфраструктури до Євро-2012, однак без змін чинного законодавства суттєво покращити ситуацію у сфері малого та середнього підприємництва є неможливим. Сьогодні існує велика небезпека, що теперішня влада буде ініціювати прийняття норм, які ускладнять роботу бізнесу», - про це сьогодні під час круглого столу, присвяченого проблемам підприємництва, сказав президент Асоціації роботодавців Львівщини Зеновій Бермес.
За словами заступника голови ЛОДА Ярослава Кашуби, постанова Кабміну України, яка анулює реєстрацію суб’єктів малого підприємництва як платників податку на додану вартість, сприяє тому, що малі та середні підприємці перестають бути надійними партнерами для великого бізнесу. Він повідомив, що ЛОДА буде сприяти тому, щоб малому бізнесу дали можливість бути платниками ПДВ.
Нагадаємо, сьогодні у Львові відбувся круглий стіл «Очікуване знищення малого та середнього бізнесу як результат поточної діяльності Верховної Ради та Уряду України», на якому підприємці Львівщини висловили своє незадоволення із деякими законодавчими актами щодо діяльності малого та середнього бізнесу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ