Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бездіяльність ЖЕКів - основна проблема, яка тривожить львів’ян.

Протягом 6 липня на „гарячу лінію” міського голови надійшло 23 дзвінки від львів’ян.  Було зафіксовано  низку скарг на бездіяльність ЖЕКів з проблем зникнення світла у деяких будинках, відсутності  гарячої води в будинку,  сирості у під’їзді, - повідомляє відділ громадських зв’язків Львівської Міської Ради.

 Диспетчери „гарячої лінії” сконтактовуються із керівниками комунальних підприємств. Кожне із зафіксованих питань відслідковуватиметься до досягнення остаточного позитивного результату.
 Соціальні питання, із якими зверталися цього дня, стосувались виплати допомоги при народженні дитини, пільг, наданих дітям війни. Диспетчери, опираючись на законодавство України, дали детальне роз’яснення щодо цих питань і порадили, куди слід звертатися.
Нагадаємо, що з 19 червня цього року у Львівській міській раді, за ініціативи міського голови Андрія Садового, розпочав свою роботу телефон „гарячої лінії”. Мета цієї служби полягає у тому, щоб відслідковувати аварійні і проблемні ситуації у місті, інформувати міського голову про наболілі та актуальні проблеми мешканців. Номер телефону „гарячої лінії” міського голови – 297-59-99.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ