Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Безсмертний пророкує Ющенку прем'єрство

Безсмертний не виключає прем'єрства ЮщенкаГолова Центрального виконавчого комітету партії Наша Україна Роман Безсмертний не виключає, що Президент України Віктор Ющенко може обійняти посаду прем'єр-міністра після позачергових парламентських виборів. Про це він сказав в інтерв'ю інтернет-виданню Головком.

Зокрема, на запитання, чи може чинний Президент зайняти посаду глави уряду найближчим часом у разі перемоги на виборах Президента України Віктора Януковича, політик зауважив, що про це мова не йде. "Будуть нові парламентські вибори, буде нова коаліція, буде новий прем'єр. Це лише питання часу ", - сказав Безсмертний.

Він також розповів, що Ющенко абсолютно спокійно сприйняв результат першого туру виборів. "Він розуміє, що цінності, які він ніс, - затребувані, впадати у відчай - неправильно, є над чим працювати, є з ким працювати. Плюс - він досить молодий за віком, як для політика ", - зауважив Безсмертний.

Говорячи про подальші дії Нашої України він зазначив, що сьогодні партії необхідно готуватися до місцевих виборів, брати участь у передвиборчій кампанії, проводити своїх людей до рад, обирати мерами, потім готуватися до виборів у парламент, де вони можуть отримати достатнє представництво.

"Я бачу в найближчі роки Віктора Андрійовича прем'єр-міністром. Протверезіння в суспільстві настане, і це буде фундаментом для його чергового політичного зростання ", - зазначив Безсмертний.

Нагадаємо, після першого туру президентських виборів у ЗМІ з'явилася інформація про формування Віктором Ющенком нового політичного блоку з прицілом на участь у позачергових парламентської виборах. Однак пізніше голова політичної ради партії Наша Україна Віра Ульянченко заявила, що партія Наша Україна буде самостійно брати участь у позачергових парламентських виборах у разі їх проведення. На запитання про можливість створення нового блоку вона уточнила, що Наша Україна закликає інші демократичні політичні сили влитися в неї, передає Кореспондент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ