Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Біг-борди Василя Куйбіди тільки-но встановили у Львові і їх уже зіпсували

Біг-борди кандидата на міського голову Львава Василя Куйбіди, які тільки 15 лютого почали встановлювати у Львові, в ніч з 15 на 16 лютого вже хтось зіпсував — повідомив «Гал-info» голова виборчого штабу Василя Куйбіди, депутат міської ради Іван Рудницький. За його словами, невідомі заляпали фарбою приблизно половину із встановлених по місту рекламних щитів. Як зазначив Іван Рудницький, виборчий штаб Василя Куйбіди звернувся до міського управління міліції, щоб розслідувати цю справу.
За словами Івана Рудницького, зіпсовані біг-борди будуть замінені новими, а надалі працівники виборчого штабу кандидата спільно з правоохоронцями організують чергування біля рекламних шитів Василя Куйбіди і якщо ситуація знову повториться, мають намір «на гарячому» спіймати зловмисників.
«Протягом останніх двох днів проти Василя Куйбіди було організовано аж чотири провокації: в освітніх заладах та школах роздавали календарі з зображення Василя Куйбіди, що нібито випустив його штаб, в яких є величезна кількість граматичних та інших помилок. На День св. Валентина в гуртожитках львівських ВНЗ висіли плакати, на яких Василь Куйбіда запрошує студентів відсвяткувати День закоханих в «Романтику» та ще й на дискотеці пропонує безкоштовно скуштувати слабоакогольний напій «Лонгер». Крім цього, величезною провокацією проти нашого кандидата ми вважаємо те, що на виборах міського голови Львова з’явився двійник Андрія Садового, адже перша тінь підозри в організації цього падає на нас. Вчора ж до загального списку брудних піар-технологій проти Василя Куйбіди додалися зіпсовані біг-борди», — зазначив Іван Рудницький.
Голова виборчого штабу Василя Куйбіди наголосив на тому, що команда Василя Куйбіди не використовує і не збирається використовувати брудних технологій проти основних суперників на виборах свого кандидата.
Як повідомив Іван Рудницький, у Львові встановлено 20 біг-бордів Василя Куйбіди, які профінансовані за рахунок виборчого фонду кандидата.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ