Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Білборди Януковича мають бути філігранними, - Герман

Влада мала ґрунтовніше підійти до підготовки та розміщення вітальних білбордів з зображенням президента Віктора Януковича. Про це заявила радник президента Ганна Герман в ефірі 5 каналу, коментуючи те, що в різних частинах країни вітальні білборди Януковича були заляпані фарбою.

"Зараз, в такій ситуації не дуже простій в суспільстві, варто враховувати, де і які борди розвішувати. Якби, наприклад, це був борд на якому було би написано: "Христос народився, славімо його. Віктор Янукович". І більше нічого. То, знаєте, кожен п'ятий, принаймні, б подумав, чи хоче кинути в ті слова якимось брудом", - зазначила вона.

"Все це технологічні речі. Все це треба враховувати. Тим паче смішно розсилати якісь листи там: забезпечте безпечність бордів", - уточнила радник президента.

"Тому що ми знаємо, що такі листи лише провокують… І це треба було теж прорахувати. Це такі дрібниці, на яких треба вчитися, як не треба робити в країні пропаганду державну. Це мусить бути тонка робота, це мусить бути філігранна, ювелірна робота", - підсумувала Герман.

Як відомо, останнім часом у різних містах України вітальні білборди з зображенням президента Януковича були заляпані фарбою: спершу невідомі зробили це у Львові, потім – у Рівненській області, а ще пізніше – у Києві та Запоріжжі.

Раніше у Львівській області обладміністрація розіслала розпорядження, згідно з яким на районних голів адміністрацій покладається відповідальність за стан білбордів із Януковичем.

Львівська міліція порушила кримінальну справу за фактом пошкодження білборда.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ