Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Більше 60 місцевих підприємств візьмуть участь у виставці-ярмарку «Львівський товаровиробник»

Вже вдруге в нашому місті буде проходити виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник». Цьогоріч мешканці міста матимуть змогу придбати товари місцевих виробників на Великодньому ярмарку з 19 до 27 березня на гуртовому ринку «Шувар», , – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Асортимент товарів організатори обіцяють великий, адже на виставку вже акредитувалось більше 60 львівських підприємств. Ярмарок проводиться з метою популяризації української продукції та збільшення обсягів продажу на внутрішньому ринку української продукції. Такі ярмарки місцевих товаровиробників стали вже традиційними для Львова.

 

У програмі Великодньої виставки-ярмарку «Львівський товаровиробник» передбачено багато цікавих та неординарних для підприємців заходів. Окрім самої виставки львів’яни зможуть насолодитись показом мод від учнів Львівського коледжу легкої промисловості, Київського Національного університету технологій та дизайну та учнів Львівського професійного ліцею побутового обслуговування.

 

Ще один цікавий захід, запланували організатори – майстер-класи з писанкарства. Майстер-класи відбуватимуться на другому поверсі ТзОВ «Шувар» у конференц-залі.

 

Також в рамках виставки-ярмарку для підприємців передбачено  проведення семінарів, тренінгів з бізнесу, для містян – великий вибір якісної та дешевої продукції, цікаві акції від підприємств-учасників виставки та багато позитивного настрою, - кажуть організатори.

 

«Важливо, щоб підприємства на Україні виробляли свою продукцію. Якщо є аналоги продукції українського і імпортного виробника, ми повинні надавати перевагу своєму виробникові. Адже, такі підприємства забезпечують роботою львів’ян. Такою виставкою ми хочемо допомогти і самим львів’янам, і підприємствам, які сплачують податки до місцевого бюджету, хочемо до мешканців міста донести інформацію, що наша продукція не є гіршою, ніж закордонна», - розповіла начальник відділу економічного розвитку Вікторія Довжик.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ