Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Більше половини мешканців області незадоволені рівнем свого життя — «Соціоінформ»

Лише третина мешканців Львівської області (35,6%) в тій чи іншій мірі задоволені тим, як складається їхнє життя. Натомість більше половини (56,9%) жителів області в тій чи іншій мірі незадоволені цим. При цьому, за останні три роки громадська думка кардинально змінилася з цього питання. Так, у 2004 році більшість респондентів (51,4%) були задоволені тим, як складалося їхнє життя, а 43,1% були незадоволеними цим. Таким чином за три роки майже на 16% зменшилися позитивні показники і майже на 14% зросли негативні. Про це сьогодні на прес-конференції у Львові повідомив директор Центру «Соціоінформ» Олексій Антипович.
Згідно із проведеним опитуванням, львів’яни на запитання: якою мірою задовольняє чи не задовольняє вас те, як складається зараз ваше життя відповіли так: «цілком задовольняє» — 5,8%, «скоріше задовольняє» — 29,8%, «скоріше не задовольняє» — 36,9%, «зовсім не задовільняє» — 20% опитаних респондентів.
Олексій Антипович провів паралелі із результатами аналогічного опитування, проведено у 2000 році. Тоді львів’яни відповідали так: «цілком задовільняє» — 7,8%, «скоріше задовільняє» — 43,6%, «скоріше не задовільняє» — 26,7%, «зовсім не задовільняє» — 16,4%.
Соціологічне опитування проведено Центром «Соціоінформ» із 8 по 18 жовтня цього року. Методом інтерв’ю було опитано 1 200 респондентів, які репрезентують доросле населення області. Помилка репрезентативності становить +/- 3%. Опитання проведено на замовлення Львівської обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ