Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Більшість політичних сил України лише “вчаться” бути партіями» - Іван Ривак

Після останніх виборів відбулась значне переформатування політичних партій в Україні. І тому закономірно, що зараз в міжвиборчий період паралельно з’являються нові політичні сили, які намагатимуться зайняти свою нішу у політикумі України. Так зазначив  кореспонденту «Гал-info» голова Львівської обласної федерації роботодавців, президент Львівської обласної організації Українського союзу промисловців і підприємців Іван Ривак коментуючи появу нових політичних об’єднань в Україні.
«Щодо сучасних політичних партій, то як на мене в Україні вони утворилися раніше, ніж склалися соціальні групи населення, інтереси яких ці партії мають намір буцімто представляти в органах державної влади. Тому сучасні партії не можуть виконувати функції посередника у стосунках між особою та державою. Через це в нас і з’являються нові політичні сили, які прикріплюють себе до тієї чи іншої спеціальної верстви. Ці новостворені  політичні партії як і більшість політичних сил України лише “вчаться” бути партіями і вони постійно змушені звертатися до нагромадженого досвіду у світі з метою його застосування в умовах нашої держави. З іншого боку вже зараз спостерігається процес підготовки до наступних виборів. Тому не дивує той факт, що саме у міжвиборчий період з'являється ряд нових політичних сил, які намагаючись представляти інтереси певної соціальної групи суспільства активно готуються до виборів, розгортаючи свою політичну структуру» - наголошує Іван Ривак.
 Нещодавно у Києві з’явилися ряд активістів так званої „рожевої” „Пори”, які мають намір не згортати свої намети на Майдані незалежності навіть під час урочистих заходів 24 серпня. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ