Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Біля Дебальцевого триває зіткнення

Бойовики вдалися до штурму позцій українських військових поблизу Новогригорівки та Санжарівки, що поблизу Дебальцевого. Про це повідомляють у прес-центрі АТО за даними станом на 14.00.

«В районі Новогригорівки бойовики вдалися до штурму наших позицій, але знову отримали «по зубах». Дещо складніша ситуація біля Санжарівки. Після обстрілу з танку, терористи намагаються штурмувати позиції українців. Зіткнення триває досі», – йдеться у повідомленні.

У прес-центрі АТО повідомляють, що бойовики менше вдаються до використання РСЗВ після обстрілу Маріуполя.

«Сьогодні, після 6-ї години ранку, з артилерії та мінометів терористи вели вогонь по українських укріпленнях поблизу населених пунктів Первомайськ, Санжарівка, Нікішине, Кримське і Гранітне. По два рази обстріляли Тоненьке, Чернухіно, Сєвєрное та Попасну. Чотири рази снаряди падали в районі Троїцького. Після звірячого обстрілу мирного Маріуполя, терористи значно зменшили застосування реактивних систем залпового вогню. Тільки три рази Гради бандитів працювали в бік Кримського, Гірського та Санжарівки. Поблизу Чермалика працював снайпер», – заявляють військові.

Громадське

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ