Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Біля львівської Ратуші заклали газон на зразок англійських гольфових полів

Біля львівської Ратуші заклали газон — повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Для озеленення площі Ринок ЛКП “Зелений Львів” завезло до центральної площі міста шар торфяної суміші на площу 1000 м кв. та засіяло на ньому трав’яне покриття. Як повідомив «Гал-info» директор ЛКП Андрій Рожнятовський, газон біля Ратуші закладено на зразок англійських гольфових полів — з коротко стриженою зеленою травою.
Крім цього, підприємство встановило залізобетонні вази із декоративними деревами та квітами, які виконуватимуть, окрім естетичної, ще й функцію загорож для автотранспорту. Такі “загорожі” вже є на перетині площі Ринок із вулицею Сербською та вулицею Галицькою, а також на перетинах із вулицями Друкарською та Краківською. Перед установленням цих клумб фахівці підприємства “Зелений Львів” здійснили проектну візуалізації із застосуванням комп'ютерної графіки для визначення правильного розміщення, яке б слугувало окрасою міста.Щоправда, заледве заклавши новий газон комунальники зіткнулися із проблемою вигулу собак на території газону.
 “Не встигли закласти газон, спеціально обгородили його, а “любителі тварин” ігноруючи усі правила, запускають собак за сітку загорожі”, — скаржиться дирекція комунального підприємства.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ