Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Біля Львова - потрійне зіткнення автомобілів

20 квітня о 3.40 на автодорозі «Західний обхід міста Львова» у селі Сокільники Пустомитівського району водій автомобіля «Деу-Ланос», 30-річний житель міста Дрогобич, допустив дорожньо-транспортну пригоду, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Деу-Ланос», рухаючись по другорядній дорозі, не надав переваги у русі вантажівці «Сканія» з напівпричепом, якою керував 26-річний громадянин іноземної держави, що призвело до зіткнення з нею. Після цього вантажівка виїхала на зустрічну смугу руху, де відбулось зіткнення з автомобілем «ГАЗ-3302» під керуванням 32-річного села Дмитровичі Мостиського району, який зупинився на вказаній смузі для надання переваги в русі зустрічному транспорту ­- перед початком виконання маневру повороту на другорядну дорогу.

Унаслідок зіткнення водій автомобіля «Деу-Ланос» отримав тілесні ушкодження (закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій тканин обличчя і грудної клітки, перелом променевої кістки) та був госпіталізований у нейрохірургічне відділення 8-ої лікарні Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ