Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Біля Львова затримали жінку, яка обкрадала могили

Дільничні інспектори смт Рудно Залізничного райвідділу міліції впіймали на «гарячому» 47-річну жінку, яка обкрадала могили. «Нажитий» металобрухт зловмисниця здавала, щоби отримати гроші на прожиття, повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Як розповів дільничний інспектор міліції всмт Рудно Залізничного райвідділу міліції старший лейтенант міліції Андрій Лозинський, жінку він разом зі своїм колегою дільничним інспектором майором міліції Богданом Гавраном впіймали на «гарячому», коли та виносили з цвинтаря викрадені з двох могил металеві ланцюг та дроти.

«До нас звернувся місцева жителька. Вона розповіла, що, мовляв, з могили її родичів зникли металеві речі. Під час огляду території цвинтаря, ми та гробар помітили жінку, яка знімала з могили ланцюги. Зауваживши працівників у формі, остання почала втікати. Жінка була охайно одягнена і зовсім не виглядала як крадійка. Однак, як виявилося, остання непогано готувалась до скоєння злочину. У своїй сумочці вона мала арматуру, за допомогою якої виламувала металеві речі з могил», - сказав Андрій Лозинський.

Спілкуючись із жінкою, міліціонери з’ясували, що у минулому жінка жила у щасливій та заможній сім’ї, поки її рідню не спіткали фінансові проблеми. Взявши кредит у банку, родина не змогла його погасити і все пішло на шкереберть.

Чоловік, після всього вищезазначеного, покинув дружину та дітей. Один зі синів, ставши на злочинну стежку, потрапив у в’язницю, інший син захворів та перебуває на лікуванні у медзакладі. Не зумівши пережити горя, 47-річна жінка кардинально змінила стиль життя і взялася за крадіжки.

На сьогодні відомо про чотири факти крадіжок металу з могил. Вже відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Триває досудове слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ