Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Кримінал

Біля Майдану стрілянина: боєць «Правого сектора» поранив трьох людей

Біля кафе Мафія, що неподалік від Майдану активіст «Правого сектору» Орест, за свідченням очевидців , відкрив стрілянину. Поранено троє. Двоє з них важкопоранені. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив міністр МВС Арсен Аваков.

«Серед поранених - двоє бійців Самооборони Майдану, заступник голови Київміськадміністрації Богдан Дубас. Причини стрілянини - не відомі. Поранені в лікарні.

Стрілок був заблокований в туалеті кафе іншими активістами. До прибуття викликаної міліції в кафе з готелю Дніпро прибули добре озброєні представники «Правого сектора» - розсунувши блокуючих стрілка, вивели його через  живий коридор і супроводили в готель Дніпро", - написав Аваков.

«Що повинен робити міністр? Правильно - віддав команду блокувати бандформування. Затримати порушників. Всі силові загони приведені в стан бойової готовності. Такий мій обов’язок - так диктує закон. А завтра я готовий і до відставки, і до подальшої боротьби. Один проти них - готовий, буде нас більше - добре. Всьому є межа і всьому буває час ясності! Працюю», - написав Аваков.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ