Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Біля Ратуші облаштували велосипедну стоянку, але Садовий наразі нею не користується

Біля Ратуші облаштували велосипедну стоянку — повідомив „Гал-info” заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів. Стоянка розрахована на вісім місць. Як пояснив Косів, це зробили на прохання деяких чиновників мерії, які виявили бажання  їздити на роботу велосипедом. Поряд з тим, сьогодні, 9 листопада, жодного велосипеда на стоянці не було. Однак Василь Косів наголосив, що місць на стоянці всім бажаючим не вистачить і, можливо, згодом її розширять.
Чи збирається пересісти на велосипед Андрій Садовий, який, нагадаємо, неодноразово пропагував велосипеди, як один із найпоширеніших видів транспорту для історичних центрів у більшості європейських міст, заступник міського голови не знає. Сам же Василь Косів їздити на роботу велосипедом не буде.
„Я не їжджу на велосипеді і не люблю таких „показух”, коли чиновники роблять щось перед журналістами на камеру, хоча це, можливо, і сприяло б пропаганді велосипедного спорту. Щоправда, я не думаю, що всі чиновники пересядуть на велосипеди — було б навіть смішно таке говорити, але у багатьох працівників міської ради, відвідувачів є таке бажання”, — наголосив Василь Косів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ