Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Білий дім заявив про намір продовжити чинити тиск на Росію

США продовжать чинити тиск на Росію і займати по відношенню до неї жорстку позицію, до чого закликають інші країни. Про це повідомляє УНН з посиланням на заяву офіційного представника Білого дому Сари Сандерс.

Вона заявила, що міжнародне співтовариство має докладати більше зусиль для того, щоб змінити поведінку Росії шляхом посилення тиску на неї.

Її попросили прокоментувати слова залишаючого свою посаду помічника американського президента з нацбезпеки Герберта Макмастера, який заявив, що у західних країн не вийшло змусити Росію “в достатній мірі платити за рахунками”. Сандерс пояснила, що радник мав на увазі те, що США “займають дуже жорстку позицію по відношенню до Росії”, повторивши тим самим думку Дональда Трампа, яку він висловив 3 квітня на зустрічі з лідерами прибалтійських країн, про те, що ніхто з його попередників на посту президента США не висловлював настільки жорстку позицію по відношенню до Росії.

“Він (Макмастер) також сказав, що інші країни могли б і повинні докладати більше зусиль в цій справі. Це не відрізняється і не контрастує з тим, про що ми говорили раніше ”, - сказала прес-секретар Білого дому. Разом з тим вона знову нагадала слова президента, який заявив, що було б добре для всього світу, якщо у всіх налагодяться стосунки з Росією.

“Подивимося, що станеться, це багато в чому буде залежати від поведінки Росії”, — вважає Сандерс.

Вона додала, що в даний час Вашингтон продовжить чинити тиск на Росію. “Ми просили їх змінити свою поведінку і стати хорошим гравцем в (міжнародному) процесі, але інші країни повинні стати жорсткішими (по відношенню до Москви)”, — підкреслила Сандерс.

УНН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ