Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Бійці батальйону "Львів" вшанували пам'ять своїх побратимів, які загинули у 2015 році під Дебальцевим

На Львівщині відбулися поминальні служби за бійцями батальйону «Львів» Ігорем Лехмінком та Владиславом Домченком, які загинули шість років тому, 13 лютого 2015 року, під час виконання бойового завдання у зоні АТО. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

На панахидах були присутні родичі загиблих правоохоронців, друзі, а також бійці батальйону особливого призначення «Львів» на чолі з т.в.о заступника командира підрозділу майором поліції Василем Соломійчуком.

Прапорщик міліції Ігор Лехмінко та молодший сержант міліції Владислав  Домченко, бійці батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Львів» Головного  управління  МВС України у Львівській області, вирушили у зону АТО у січні 2015 року  разом з іншими бійцями батальйону. 13 лютого 2015 року під час виконання бойового завдання у місті Дебальцеве Донецької області вони потрапили під артилерійський обстріл та загинули.

Ігорю Лехмінку, уродженцю Яворівщини, був 41 рік, львів’янину Владиславу Домченку – 38.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни прапорщик міліції  Ігор Лехмінко та молодший сержант міліції Владислав Домченко нагороджені орденами «За мужність» III ступеня (посмертно).

Вічна шана героям, загиблим за незалежність України!  Герої не вмирають!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ