Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бійці МНС розчистили дороги Львівщини від 327 повалених дерев

За минулу добу силами 22 оперативно-рятувальних відділень МНС у Львівській області проведено роботи по зрізанню провислих гілок дерев та розчищенню проїжджих частин доріг від 327 повалених дерев, інформує прес-служба Теруправління МНС Львівщини.

Так, 22 січня о 12:05 рятувальниками проведено роботи по очищенню дороги Кам’янка-Бузька - Добротвір від зламаних гілок, а також проведено відрізання повислих гілок дерев над дорогою, які становили небезпеку на двох ділянках дороги загальною протяжністю 400 м.

Того ж дня о 12:41 надійшла інформація про те, що в м. Львові по вул. Лукаша на маршову сходову клітку впало дерево, внаслідок чого постраждали дві особи: 1993-го та 1992-го рр.н. Потерпілих з травмами середнього ступеня важкості госпіталізовано у 8-му Міську клінічну лікарню. За допомогою спеціального обладнання бійці МНС здійснили порізку дерева та розчищення маршової сходової клітки.

А о 13:54 пожежно-рятувальним підрозділом м. Сокаль проводилось розчищення доріг по вул. Чайковського, Шевченка, Героїв УПА та напрямку Жвирка - Червоноград.

О 16:15 надійшла інформація про те, що в м. Львові по вул. Залізняка, 36 на автомобіль «Volkswagen Jetta» впало дерево. За допомогою спеціального обладнання рятувальники здійснили порізку дерева та вивільнили автомобіль.

О 18:37 в м. Львові по вул. Високий Замок, 4 на проїжджу частину впало дерево. За допомогою спеціального обладнання вогнеборці здійснили порізку дерева та розчистили проїжджу частину.

О 19:15 надійшла інформація про те, що в м. Львові по вул. Патона, 2 на електропроводи впали гілки дерев. За допомогою спеціального обладнання проводились роботи по очищенню гілок з електропроводів.

о 21:47 надійшла інформація про те, що в м. Львові по вул. Високий Замок на проїжджу частину впало дерево. За допомогою спеціального обладнання було здійснено порізку дерева та розчищення проїжджої частини.

23 січня о 04:34 надійшла інформація про те, що в м. Львові по вул. Винницяна проїжджу частину впало дерево. За допомогою спеціального обладнання працівники МНС здійснили порізку дерева та розчистили проїжджу частину.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ