Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бізнес Романа Федишина не міг комусь не подобатися, навпаки — комусь він міг сподобатися занадто сильно — Клавдія Гордієнко

Бізнес Романа Федишина не міг комусь не подобатися, навпаки — комусь він міг сподобатися занадто сильно, — переконана заступник генерального директора ТзОВ ринок «Шувар» Клавдія Гордієнко. Нагадаємо, що керівництво «Шувару» планувало реконструювати та серйозно розширити ринок, зробивши з нього підприємство продовольчої торгівлі справді європейського стандарту. Як зазначила Клавдія Гордієнко, кілька тижнів тому на ринку відбулася міжнародна конференція, яка стосувалася продовольчої політики в Україні, а минулого тижня пані Гордієнко побувала на сході нашої держави, щоб обговорити перспективи створення мережі гуртових продовольчих ринків по всій Україні.
 «Я зустрічалася із нашими партнерами, ми обговорювали перспективи створення мережі гуртових ринків в Україні, щоб ми спільно могли контролювати продовольчий ринок і мати змогу рівномірно розподіляти товарну продукцію по всій Україні, проводити моніторинг цін, дати можливість державі впливати на всі ці питання», — говорить Клавдія Гордієнко.
 За словами заступника гендиректора «Шувару», керівництво ринку про свій бізнес завжди говорило відкрито і працювало повністю прозоро, і якщо замах на життя Романа Федишина пов’язаний із його бізнесовою діяльністю, то не тому, що він комусь перейшов дорогу, а тому, що бізнес Федишина своєю успішністю міг впасти комусь в око. Адже ринок «Шувар» є найбільшим продовольчим ринком на Західній Україні.
 «Ми цього не чекали і були дуже шоковані, адже свій бізнес ми починали з лотків і восьми людей, зараз на «Шуварі» працює 2 тисячі осіб, тобто ми нікому не переходили дорогу і ні в кого бізнесу не забирали», — говорить Клавдія Гордієнко.
 Ще однією із причин замаху на життя Романа Федишина, як припускає Клавдія Гордієнко, могли би стати земельні питання. Зараз ринок «Шувар» займає 8 га землі, однак ринок збираються розширяти, відтак керівництво ринку звернулося до Львівської міської ради про виділення ще 10 га землі під розширення «Шувару». Всі необхідні документи вже знаходяться в міськраді, однак поки що питання ще не вирішили.
 Попри те, що Роман Федишин ніколи не користувався послугами охорони, як наголосила пані Гордієнко, вона як заступник гендиректора «Шувару» особисто вимагатиме, щоб до Федишина приставили охорону. У лікарні «Богдан», де лікується потерпілий, його також охороняють.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ