Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Бізнесмен Козловський відкидає звинувачення Гудзяка і каже, що незабаром екс-мер опиниться за ґратами

Винниківський бізнесмен Григорій Козловський відкинув звинувачення екс-мера Винник Теодора Гудзяка у своїй зацікавленості у відставці міського голови. Про це Козловський повідомив у коментарі „Гал­-info”.
„Заяви Гудзяка про мою зацікавленість щодо земельної ділянки у Винниках це абсолютна нісенітниця, – повідомив Козловський. – Більше того, повідомляю, що саме зять Теодора Гудязка, депутат Богдан Бень бігав по Львову і пропонував продати ділянку, про яку говорить Гудзяк, за 10 мільйонів доларів”.
На думку Козловського, слова Гудзяка є лише спробою виправдатися за повний провал своєї роботи, безкарність та тотальну корупцію у міськраді. „Гудзяк роздавав своїм наближеним фізичним особам землю у той час, коли тисячі винниківчан стояли в черзі на землю і яким ця земля не дісталася, – каже Козловський. – Більше того, після того, як до суду будуть передані десятки кримінальних справ, які порушені під час головування Гудзяка, йому світить притягнення до кримінальної відповідальності”.
За словами Козловського, депутатський корпус повинен звернути увагу на діяльність голови, за яку йому незабаром світить перспектива опинитися „в місцях не надто віддалених”.
Натомість Григорій Козловський каже, що тепер винниківчани повинні обрати нового голову, орієнтуючись не на його партійну приналежність, а покладаючись на його якості господарника, чесного, порядного, відповідального керівника.
Нагадаємо, сьогодні мер Винник Теодор Гудзяк, якого депутатський корпус більшістю голосів послав у відставку заявив, що сценарій його відставки розробив місцевий бізнесмен Григорій Козловський.         
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ