Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Бізнес-план для ЛКП „Львівелектротранс” розроблятиме лідер консалтингу та проектування з Німеччини

Компанія Poyry Infra, що займалась розробкою концепції всіх основних транспортних коридорів Європи, працюватиме на ЛКП «Львівелектротранс» - повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Зокрема вона займатиметься розробкою бізнес-плану та підготовкою проектів.

Залучення провідної світової компанії до Львова стало можливим внаслідок співпраці Львівської міської ради із Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР). Адже Poyry Infra визначена ЄБРР як консультант з питань розробки бізнес-плану та підготовки проектів на ЛКП «Львівелектротранс».

«Усі послуги з розробки Poyry Infra бізнес-плану та представлення проектів оплачує Європейський банк реконструкції та розвитку», – зауважив начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради Сергій Кіраль.

Нагадаємо, що 25 вересня сесія Львівської міської ради затвердила угоду між Європейським банком реконструкції та розвитку, ЛКП «Львівелектротранс» і Львівською міською радою про наміри щодо підготовки кредитного фінансування. Погодження депутатів дало старт співпраці Львівської міської ради з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР). В рамках цієї угоди Львів отримає 1,4 млн. євро у вигляді грантових коштів.

Ще раніше, 13 серпня 2008 року, Львівська міська рада та ЛКП «Львівелетротранс» підписали рамкову угоду з Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) на отримання кредитної лінії у розмірі 30 млн. євро для здійснення заходів по виводу ЛКП «Львівелетротранс» на рівень прибутковості.

Poyry Infra є одним із лідерів Німеччини з консалтингу та проектування. Її річний обсяг замовлень становить близько 32 млн. євро.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ