Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

БК «ЛП – Галичина» обиратиме у Києві нових гравців – Ігор Савицький

БК «ЛП-Галичина» зіграє товаристську гру з БК «Київ». Про це „Гал-іnfо” повідомив голова клубу «Львівська Політехніка – Галичина» Ігор Савицький.

„Гра проводиться на запрошення БК «Київ», який взяв на себе всі видатки, пов’язані з поїздкою наших баскетболістів у Київ», - зазначив Савицький. Однак головною причиною візиту львів’ян до столиці є те, що як тренери львівської команди, так і представники київської команди мають на меті приглянутись до баскетболістів. «Поїздка має на меті оцінити гру новачків команди БК «Київ», які будуть пробувати себе у різних комбінаціях. Адже кияни, як і ми, придбали декілька нових, перспективних гравців», – розповів Ігор Савицький.
    Нагадаємо, у листопаді-грудні команда поповнилась на трьох нових гравців – Олександра Сміляніча, Джеффа і Хобкінса. Генеральний спонсор команди НПК «Галичина» пообіцяв і надалі підтримувати гравців, аби БК «Політехніка» нагадала своїми вболівальникам 99 рік, коли вони вийшли до Суперліги і зайняли там перше місце.     
    А вже цієї суботи львів’яни прийматимуть у себе баскетболістів з НБК «Миколаїв», зустріч відбудеться в ході Чемпіонату України.   

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ