Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Благодійний фонд „Наш дім - Україна” подарував театру імені Леся Курбаса автобус вартістю 150 000 гривень

Сьогодні, 28 вересня, президент Благодійного фонду „Наш дім - Україна”  (Донецьк) Володимир Шевельов передав колективу Львівського театру імені Леся Курбаса автобус „Фольксваген” вартістю 150 000 гривень. Як розповів у коментарі „Гал-info” Володимир Шевельов, цей транспортний засіб придбаний за гроші благодійного фонду та власне кошти його колеги Сергія Гладкіх. Театр імені Леся Курбаса вже гастролював на Донеччині і для того, щоб колектив театру мав змогу подорожувати по Україні та Європі Благодійний фонд „Наш дім - Україна” зробив такий подарунок. Володимир Шевельов зокрема зазначив, що з нетерпінням чекає на черговий візит театру на Донеччину.
 Заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів своєю чергою пообіцяв, що міська рада не залишить без подарунків театр наступного року – у рік ювілею Леся Курбаса. Василь Косів подарував Володимиру Шевельову ювілейний годинник із символікою відзначення 750-річчя міста Львова.
 Нагадаємо, наступного року минає 120-та річниця з дня народження Леся Курбаса - засновника політичного (1922-1926), а потім і філософського (1926-1933) театру в Україні. Ювілей з дня народження Леся Курбаса Львів відзначатиме міжнародним театральним фестивалем.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ