Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Благодійний фонд «Від серця до серця» передав медичне обладнання двом львівським дитячим лікарням

Сьогодні, 5 березня, представники благодійного фонду «Від серця до серця» передали Львівській обласній та міській дитячим лікарням обладнання для лікування дітей, які мають проблеми із зором.

 

Як зазначив представник благодійного фонду, гроші було зібрано волонтерами під час акції «Почуйте всі!» у 2009 році на Львівщині. Всього було зібрано 220 тис. грн, – це другий показник серед областей України після Одеської області, де також відбувалися аналогічні акції.

 

Заступник голови Львівської ОДА Ігор Держко від імені губернатора нагородив подяками Львівської ОДА волонтерів та учасників акції. Окрім того, Ігор Держко зазначив, що збирання коштів на медицину через громадські організації є характерним і для найбагатших країн світу, оскільки коштів на медицину навіть там не вистачає. Медицина вбирає у себе останні досягнення науково-технічного прогресу і після закінчення холодної війни найпотужніші держави світу витрачають на медицину більше, ніж на озброєння. Більше як 40% усіх громадських організацій на Заході працюють саме у сфері медицини.

 

У програмі заходів на 2010 рік, за словами представників благодійного фонду «Від серця до серця», зокрема, передбачено збирання коштів у Львівському оперному театрі через встановлення скриньок в театрі та проведення благодійної вистави.  

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ