Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Благоустрій вулиці Варшавської коштуватиме львівській владі 300 тисяч гривень

Сьогодні, 7 листопада 2006 року, міський голова Львова Андрій Садовий разом із своїм першим заступником Миколою Одухою, в. о. голови Шевченківської райадміністрації Богданом Гапалом та головним інженером ЛКП «Львівводоканал» Володимиром Садовим побували на вулиці Варшавській, на якій після завершення ремонтних робіт не відновлено благоустрій.

Як розповіла «Гал-info» прес-секретар міського голови Наталія Міхнова, головною причиною виїзду міського голови на вулицю Варшавську було те, що на «гарячу лінію» Андрія Садового надходили численні звернення мешканців цієї вулиці з приводу невідновлення благоустрою.
«На вулиці Варшавській проводилися ремонтні роботи мереж водопостачання. На сьогодні роботи завершилися, але благоустрій не відновлено. На третині проїжджої частини немає асфальту, що утруднює рух транспорту», — розповіла Наталя Міхнова. За її словами, під час цієї виїзної наради було прийняте рішення, що ЛМР власними силами завершить роботи по благоустрою вул. Варшавської. Микола Одуха повідомив, що ці роботи коштуватимуть 300 тис. грн.
Андрій Садовий пообіцяв за тиждень знову приїхати на вулицю Варшавську і перевірити виконання робіт з благоустрою.
Нагадаємо, ремонтні роботи на вулиці Варшавській проводять за кошти Світового банку. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ