Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Блаженнійший Любомир представить заключну аудіокнигу трилогії «Три дороги»

У суботу, 22 січня, о 15.30 неподалік Патріаршого собору Воскресіння Христового Української Греко-Католицької Церкви у Києві, у приміщенні Міжнародного виставкового центру (Броварський пр-т, 15) Глава УГКЦ Блаженнійший Любомир презентує свою третю аудіокнигу під назвою «Дорога до Бога». Про це повідомив Департамент інформації УГКЦ.

Усі присутні на презентації представники ЗМІ отримають у дарунок аудіокнигу Блаженнійшого Любомира «Дорога до Бога» і підготований до 10-річчя Патріаршого служіння Глави УГКЦ збірник цитат Блаженнішого Любомира «Бути людиною». Також о 15.00 всі охочі можуть долучитися до екскурсії Патріаршим собором Воскресіння Христового, будова якого перебуває на завершальній стадії.

«Блаженнішому Любомиру поставлено такі, сказати б, світські запитання, і він їх приймає так спокійно, наче сам собі ставить. Але що особливо важливо - це те, що ті відповіді не заздалегідь приготовані. Ми вслухаємося у них і стаємо співучасниками розв'язування задачі, що стоїть перед усіма нами», - зазначив у передмові до книги відомий публіцист та радянський дисидент Євген Сверстюк.

Випуск третьої аудіокниги Блаженнішого Любомира здійснила львівська мультимедійна студія «Свічадо». Як і попередні видання цієї серії, «Дорога до Бога» складається з двох дисків і укладена у формі інтерв'ю. На цей раз розмову з Першоієрархом греко-католиків провадить відома українська журналістка, редактор відділу «Церква» тижневика «Дзеркало тижня. Україна» Катерина Щоткіна.

Нова аудіокнига завершує першу звукову трилогію Предстоятеля УГКЦ. Перша аудіокнига Блаженнішого Любомира під назвою «Дорога до себе» побачила світ у січні 2009 року. Свою другу аудіокнигу під назвою «Дорога до ближнього» Глава Української Греко-Католицької Церкви презентував у квітні минулого року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ