Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок Богдана Федоришина затвердив список до Львівської міської ради і претендує не менше як на 10% депутатських місць

Організація українських націоналістів, парія «Зелена Планета» та партія «Райдуга»  стали політичним підгрунттям створення блоку Богдана Федоришина. Про це «Гал-info» повідомив голова №1 у списку блоку Федоришина  — Богдан Федоришин.
Організація українських націоналістів, парія «Зелена Планета» та партія «Райдуга»  стали політичним підгрунттям створення блоку Богдана Федоришина. Про це «Гал-info» повідомив голова №1 у списку блоку Федоришина  — Богдан Федоришин. За його словами, ідея створення блоку виникла недавно, з ініціативи громадських організацій, вищезазначених партій та окремих активних моїх прихильників. Сьогодні, четвертого лютого відбулася міська конференція блоку, на котрій затвердили список до міської ради. Фігурантами першої п’ятірки стали:         
1. Богдан Федоришин
2. Юрій Дячук-Ставицький
3. Андрій Олійник
4. Юрій Шведа
5. Орест Жукевич
 
Одразу ж сьогодні,   четвертого лютого список блоку Федоришина до Львівської міської ради потрапив на розгляд до Львівської міської ТВК. Лідер списку Богдан Федоришин переконаний  що блок Федоришина отримає не менше як 10% депутатських місць у Львівській міській раді.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ