Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок Кличка не радить виділяти 381 млн грн на будівництво стадіону

Конфлікти міського голови Львова з певними бізнесменами не є приводом для того, аби виділяти 381 мільйон гривень на будівництво стадіону до Євро-2012. Таку думку під час сьогоднішнього засідання прес-клубу на тему «Маніпуляції з бюджетом Львова-2009: хто і скільки заробить на «ручному режимі» управління кошторисом міста» висловив експерт з місцевого самоврядування, керівник апарату депутатської фракції блоку Віталія Кличка Київської місьради Володимир Бондаренко.
«Кожен львів’янин має зрозуміти, що ці кошти беруться у них із кишені, – вважає Бондаренко. – З кишені простого працівника, з кишені підприємця».
На думку Володимира Бондаренка, це створює небезпеку, що з часом місцеві бюджети зазнають дефолту. «Будь-яке збільшення на сьогодні будь-якої ставки податку або місцевого збору – це зменшення надходжень до бюджету».
На думку експерта, така ситуація спостерігається не лише у Львова, що дає підстави говорити, що ця загроза може призвести до знищення малого бізнесу.
Не погоджувався з таким твердженням депутат Львівської міськради Андрій Мисик, кажучи, що проведення Євро-2012 у Львові сприятиме будівництву доріг та міської інфраструктури, а також зупинить падіння цін на львівську нерухомість.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ