Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок Литвина готовий шукати спільну мову із СДПУ(о)?

На сьогоднішньому з’їзді Народної партії Блок Литвина офіційно звернувся до всіх політичних сил, зокрема і тих, що пройшли у парламент, а також до всіх громадських організацій з закликом долучення їх до створення лівоцентристського блоку. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив кандидат у народні депутати від блоку Олег Зарубінський.
Він висловив впевненість у тому, що всі політичні та громадські організації, які діють за лівоцентристською ідеологією, відгукнуться на пропозицію сформувати потужний «лівого» блоку. «Наша держава потребує створення потужного лівоцентристського блоку», — сказав він.
На запитання, чи слід говорити, що Блок Литвина готовий співпрацювати із СДПУ(о), яка також заявила про намір створити потужний «лівий» блок Олег Зарубінський зазначив: «Я не знаю, хто і про що заявив. Не чув такої заяви із лав СДПУ(о). Наша програма полягає у народній ідеології і є лівоцентристською за своєю доктриною. Нас не цікавить, хто і що вже заявляв. Сьогодні ми заявили про свій намір створити потужний лівий центр в українській політиці».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ