Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок «Наша Україна», ГП «Пора» та Блок Юлії Тимошенко розпочали процес переговорів про створення більшості у міській раді

Блок «Наша Україна», ГП «Пора» та Блок Юлії Тимошенко розпочали процес переговорів про створення більшості у майбутній міській раді — повідомили 30 березня під час прес-конференції голова ЛОО НСНУ Олег Мандюк, голова ЛОВШ БЮТ Степан Курпіль та голова ЛМО «Пора» Маркіян Іващинин. За їхніми словами, переговори по створенню більшості в Львівській міській раді — це продовження підписаної напередодні виборів угоди про створення Коаліції демократичних сил.
«Ми готові до переговорів і хочемо, щоб у них взяли участь всі політичні партії, які проходять до Львівської міської ради», — наголосив Олег Мандюк.
«Коли ми підписали угоду про коаліцію демократичних сил, то подали дуже хороший приклад своїм політичним силам на центральному рівні, а також в інших міста. Сподіваюся, що те, що ми почали переговори про створення більшості в міській раді, також стане поштовхом для якнайшвидшого формування коаліції на рівні парламенту», — додав Степан Курпіль.
Як наголосив же Маркіян Іващишин, оскільки угоду про створення коаліції, крім  «Нашої України», БЮТ та «Пори» підписала ще і СПУ, вона також повинна мати право голосу у прийнятті кадрових рішень, навіть попри те, що не пройшла до міськради.
За словами Олега Мандюка, політичні сили, які ведуть переговори про створення більшості у міськраді, налаштовані також на конструктивну співпрацю з майбутнім міським головою Львова.
30 березня розпочнеться процес переговорів про створення більшості також у Львівській обласній раді.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ