Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок “Наша Україна” переконаний, що порушень, які можуть стати підставою для визнання виборів недійсними на окремих дільницях, не буде

Блок “Наша Україна” зафіксував лише два незначних порушення виборчого законодавства і вважає, що в цілому вибори на Львівщині відбуваються демократично і прозоро, — наголосив 26 березня під час прес-конференції голова виконкому Львівського обласного блоку “Наша Україна” Володимир В’язівський. Так, за його словами, основне порушення – це те, що із запізненням приблизно на 5-10 хвилин відкрилося декілька дільниць.
За словами Володимира В’язівського, “Наша Україна” не прогнозує масових порушень виборчого законодавства.
“Говорити про масові фальсифікації або про визнання виборів недійсними, вважаю, немає сенсу, адже, як ми бачимо, навіть у найменших селах спроби фальсифікації не проходять. Тим більше, я думаю, що жодна з політичних сил не захоче ризикувати фальсифікувати вибори у містах, адже перш за все це кримінальна відповідальність”, — наголосив Володимир В’язівський.
Як зазначив же заступник голови виконавчого комітету обласного блоку “НУ” Олесь Старовойт, єдина мета, яку переслідують ті, хто фальсифікує вибори, — це визнання результатів голосування на тій чи іншій дільниці недійсними. “Нашій Україні” ж, за його словами, особливо на Львівщині це зовсім невигідно.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ