Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок «Наша Україна» вийшов із переговорів щодо формування коаліції з СПУ та БЮТ — Тарас Чорновіл

Сьогодні, 13 червня, опівдні речники блоку «Наша Україна» заявили про остаточний вихід із переговорів про коаліцію в форматі НУ, БЮТ та СПУ. Про це у коментарі «Гал-info» заявив народний депутат України (Партія Регіонів) Тарас Чорновіл.
За його словами, на 95% Партія Регіонів вже у владній коаліції з блоком «Наша Україна», каменем спотикання є невизначеність, яка має зникнути після офіційного рішення політради Блоку «НУ» до завтрашнього ранку.
«Наша Україна» продовжує політику «собаки на сіні»: частина депутатів готова до формування коаліції з нашою політичною силою, частина блокує таке рішення, однак навіть якщо наші потенційні партнери (про «Нашу Україну». — Авт.) відмовляться формувати владну коаліцію з Партією Регіонів — ми готові розпочати процедуру створення депутатської більшості у ВР, а потім і процедуру висунення прем’єр-міністра», — сказав Тарас Чорновіл.
Тарас Чорновіл вважає, що поки не буде прийняте остаточне рішення політради «Нашої України» щодо блокування з ПР, доти продовжувати переговори нема сенсу, і часу для переговорів обмаль.
Нагадаємо, що у коментарі «Гал-info» Тарас Чорновіл заявляв, що напередодні  сесії ВР розповість про формат коаліції у парламенті та участь ПР у цьому процесі.
Сесія Верховної Ради відбудеться завтра, 14 червня.                       
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ