Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок Петра Порошенка підтвердив, що підтримує Дмитра Добродомова у Сихівському виборчому окрузі

Сьогодні, 30 вересня, низка ЗМІ синхронно поширила інформацію про нібито підтримку Блоком Петра Порошенка одного з кандидатів у 115-му, Сихівському, виборчому окрузі, висунутого конкуруючою політичною партією. Представники Блоку Петра Порошенка спростували цю інформацію і нагадали, що єдиним кандидатом якого підтримує пропрезидентська сила євідомий львівський журналіст Дмитро Добродомов.

Один з керівників виборчого штабу Блоку Петра Порошенка, заступник голови Адміністрації президента Ігор Гринів, перебуваючи сьогодні, 30 вересня, у Львові, нагадав: «УДАР запропонував у цьому окрузі висунути журналіста Дмитра Добродомова. Оскільки УДАР став складовою частиною Блоку Петра Порошенка, ця пропозиція була врахована». А ще раніше офіційну позицію Блоку Порошенка озвучив голова Львівського обласного штабу Петро Адамик.

«Ми не висуваємо жодного кандидата на 115-му виборчому окрузі, де балотується Дмитро Добродомов для того, щоб підтримати його як незалежного кандидата, – заявив Петро Адамик. – Ми би з приємністю висунули Дмитра Добродомова на своєму партійному з’їзді, але, поважаючи його вибір і принципову позицію – бути незаангажованим і враховуючи, що він робить для громадянського суспільства, вирішили його просто підтримати».

Дії політичних конкурентів Дмитра Добродомова оцінив політолог Юрій Шведа: «На сьогодні є багато кандидатів, які намагаються підлаштуватися і дезорієнтувати виборців, представляють себе кандидатами чи фаворитами від конкретної політичної сили, відношення до якої вони не мають. Є офіційна позиція стосовно кандидатів, які підтримані Блоком Петра Порошенка, вона є оприлюднена. Вірити треба офіційним заявам офіційних представників виборчих штабів», - заявив Юрій Шведа.

Нагадаємо, автор та ведучий програм журналістських розслідувань, «Хто тут живе?», «Народний контроль» на телеканалі ZIK Дмитро Добродомов йде на парламентські вибори у 115-му виборчому окрузі (Сихівський район Львова) як незалежний кандидат. Окрім Блоку Петра Порошенка, Дмитра Добродомова підтримують Радикальна партія Олега ляшка, «Громадянська позиція» Анатолія Гриценка, «Народна Самооборона» та низка інших громадських організацій Майдану.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ