Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок Тимошенко збирається підписати коаліційну угоду до продовження сесії Верховної Ради о 16.00 — Степан Курпіль

Блок Тимошенко збирається підписати коаліційну угоду до продовження сесії Верховної Ради о 16.00 —  повідомив «Гал-info» народний депутат, член БЮТ Степан Курпіль. За його словами, вже підписану угоду члени БЮТ подадуть «Нашій Україні» і тільки від дій НУ залежатиме, буде чи ні підписана сьогодні коаліційна угода.

«Тут важко щось прогнозувати. Шанси на підписання угоди, думаю, 50-50%. Наша фракція пішла на можливі компроміси, погодилася на всі пропозиції «Нашої України», ми не виставляли жодних нових умов, які могли б стати перепоною для підписання коаліційної угоди. БЮТ відмовився від своїх претензій на посади Генерального прокурора, міністра внутрішніх справ, голів облдержадміністрацій, деяких інших міністрів, тобто абсолютно все, що просила „Наша Україна”, ми погодили, адже не хочемо, щоб представники «Нашої України» мали хоча б найменші зачіпки, щоб заявити, що саме ми гальмуємо переговорний процес, — наголосив Стапан Курпіль. — Щоправда, як стало зрозумілим із виступу Романа Безсмертного, «Наша Україна» сама не знає, що вона хоче. Принаймні проект коаліційної угоди представники НУ дали як помаранчевим силам, так і Партії Регіонів».
Нагадаємо, сьогодні, 20 червня, проходить пленарне засідання Верховної Ради України. Народні депутати попросили перерву до 16.00 для продовження переговорів про створення  більшості.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ