Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок Ющенка хоче виступити на виборах 2006 року – якщо не краще, то принаймні не гірше, ніж на виборах 2002 року

П’ять політичних сил утворили Блок Ющенка „Наша Україна” у Львівській області під час обласної міжпартійної конференції, яка відбулася вчора, 22 січня. Зокрема, до Блоку Ющенка на Львівщині увійшов Народний Союз „Наша Україна”, Народний Рух України, Християнсько-Демократичний Союз, Конгрес Українських Націоналістів та УРП «Собор». Нагадаємо, до „Нашої України” мала також увійти Партія промисловців і підприємців, однак ЛОО ПППУ відмовилася від входження в блок.
«Вперше за роки незалежності ми маємо шанс утворити єдину національно-демократичну команду. Отож, заради створення блоку всім нам довелося поступитися своїми амбціями, але, повірте, створення єдиної помаранчевої команди було вкрай необхідним», — зазначив голова ЛОО НСНУ Петро Олійник.
Як зазначив голова ЛКО НРУ, народний депутат Ярослав Кендзьор, основним завданням, яке ставить перед собою блок як на Львівщині, так і загалом по Україні – здобути щонайменше таку ж кількість голосів, яку отримав блок „Наша Україна” під час виборів 2002 року до Верховної Ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ