Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Блокуванням руху транспорту у пункті пропуску „Тиса” громадяни України висловили протест проти незадовільної роботи угорських прикордонників та митників

16 березня у міжнародному пункті пропуску „Тиса” було заблоковано рух транспорту громадянами України, які виїздили за межі країни. Вони протестували проти незадовільної роботи угорських прикордонників та митників, які досить повільно здійснюють контроль, чим спричиняють утворення великих черг (близько 300 машин) на виїзд з України.
Як свідчить аналіз, в основному черги утворюються у виїзні дні – середа, четвер, коли громадяни України на мікроавтобусах прямують у Португалію, Іспанію, Італію тощо.
Для контролю за ситуацією у пункт пропуску „Тиса” вчора прибув начальник Західного регіонального управління ДПСУ генерал-лейтенант Володимир Карась. За його ініціативи було організовано зустріч із суміжною стороною. Але зустріч не принесла вагомих результатів. Угорська сторона відмову пришвидшити роботу контрольних служб аргументує захистом економічних інтересів та своєю законодавчою базою. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ