Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Близько 200 молодих людей зі сходу відсвяткували Різдво у західноукраїнських родинах

В рамках проведення акції «Різдвяна зірка», організатором якої є Всеукраїнська організація «Молодіжний союз «Наша Україна» і під час якої молодь зі східних областей України мала змогу відсвяткувати Різдво у західних областях, 8 січня близько 200 молодих людей відвідали місто Львів. Як розповів «Гал-info» голова ЛОО «Молодіжний союз «Наша Україна» Юрій Діканєв, кожна із областей заходу України 6-8 січня приймала у себе 40 молодих людей, які проживали у родинах.
«Львівська обласна організація «Молодіжний союз «Наша Україна» також прийняла 40 осіб зі сходу України і ми поселили їх у родини, зокрема у села, де найкраще зберігся різдвяний дух і різдвяні звичаї та традиції», — зазначив Юрій Діканєв. За його словами, прийняти східних гостей вдалося завдяки підтримці депутата Львівської обласної ради Тараса Керницького, який зголосився долучитися до фінансуванння такої акції.
«Молодь зі східних областей України мали можливість побачити справжню традицію святкування Різдва з колядками і вертепом», — додав Юрій Діканєв.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ