Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Близько 200 працівників агрофірми «Провесінь» шукатимуть справедливість у кабінетах Львівської мерії

Близько 200 працівників агрофірми «Провесінь» проводять акцію протесту під стінами Львівської міської ради, яка спрямована проти рейдерських дій на агрофірму. Як розповів «Гал-info» член правління агрофірми «Провесінь» Ігор Багнюк, ніхто з міських чиновників до пікетувальників не вийшов.
 «Ми тут ще померзнемо 20 хвилин і зайдемо у стіни міської ради, підемо по кабінетах шукати справедливість, а також до сесійної зали, де проходить сесія», — зазначив він.
Нагадаємо, колектив агрофірми «Провесінь» готовий вдатися до безстрокового голодування, якщо правоохоронні органи Львівщини не втрутяться у ситуацію з намаганнями відсторонити голову правління агрофірми Івана Півня від виконання обов’язків. Про це у відкритому зверненні повідомили акціонери агрофірми «Провесінь» та трудовий колектив.
Як стверджується у зверненні, представники зацікавленої у поглинанні агрофірми «Провесінь» сторони, Сидір та Герасим Кізіни оприлюднили пресі недостовірну інформацію про те, що на останніх, буцімто проведених зборах акціонерів «Провесні» було ухвалено рішення про зміну голови правління Івана Півня.
Як стверджує правління агрофірми, в 2007 році жодних зборів акціонерів не проводилось і подібні заяви спрямовані лише на те, аби психологічно вплинути на керівника агрофірми.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ