Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Близько 60-ти ветеранів протестують у Львові проти розформування військових медичних закладів

Сьогодні близько 60-ти ветеранів взяли участь в акції протесту ветеранів військової служби, яка відбулася у Львові і спрямована проти розформування військових медичних закладів, яке ініціює Міністерство оборони України. Акція відбувалася біля військової стоматологічної поліклініки, що на вул. Левицького, 75а. Про це в коментарі „Гал-info” повідомив голова Громадського руху соціальної ініціативи учасників бойових дій ветеранів, військових службовців та працівників правоохоронних органів Львівської області Микола Данильченко.
За його словами, в акції протесту взяли участь представники чотирьох громадських організацій: „Спілка офіцерів України” Львівської області, „Львівська обласна рада-організація ветеранів України”, „Львівська міська рада - організація ветеранів України”, Громадський рух соціальної ініціативи учасників бойових дій, ветеранів військової служби та працівників правоохоронних органів Львівської області.
„Ветерани протестують проти розформування військових медичних закладів. Ще в 2003-2004 році Міністерство оборони розформувало Івано-Франківський, Самбірський та Бродівський медзаклади для військових. У 2003 році з`явився закон, який забороняв розформування військово-медичних закладів. Але 16 жовтня 2007 року вийшла директива від Міністерства оборони, щоб до 30 грудня розформувати стоматологічні військові клініки, а також планується зменшити кількість госпіталів для ветеранів” - повідомив Микола Данильченко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ