Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бог чує всі наші молитви й, однозначно, спрямовує їх до блага, - Епіфаній

"Часто люди запитують: чому Бог не чує наших молитов, чому не відповідає на наші прохання? Це не так. Бог чує всі наші молитви й, однозначно, спрямовує їх до блага", - митрополит Епіфаній.

"Ми прагнемо, щоб Господь благодіяв у нашому житті, щоб творив чудеса і допомагав нам, але насамперед пам’ятаймо, що ці чудеса можуть звершуватись тільки за нашою вірою: «За вірою вашою нехай буде вам» (Мф. 9: 29). 

Якщо ми звертаємось у своїх молитвах до Бога і просимо чогось у Нього, але не маємо на те твердої віри, то такі прохання не йдуть нам на благо.

Тільки за нашою вірою відбувається те, чого ми справді прагнемо і що є корисним на шляху до нашого спасіння. Часто ми просимо те, що треба нам сьогодні тут, у цьому тимчасовому житті, й тому Господь нам посилає різні випробування, які нагадують про те, що є тимчасовим, а що – вічним, що є другорядним, а що – важливим. Усі ці випробування спрямовують нас на шлях істини, який веде до спасіння.

Бог – наш творець і любов, і якщо з нами відбувається щось, як ми думаємо, з несправедливості, то задумаймося, бо, можливо, це єдиний і найкращий засіб, при якому ми схаменемося", - зокрема зазначив митрополит Епіфаній.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ