Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Богдан Бедрило вважає пропозицію від БЮТ призупинити дію тарифів популізмом і підступністю

Пропозицію від БЮТ призупинити дію тарифів депутат Львівської міської ради Богдан Бедрило вважає популізмом і підступністю – про це він заявив „Гал-info”.
„БЮТ зробив суто популістський крок, який є необдуманим та непідготовленим належним чином. Ми розуміємо, що вони отримали вказівку ініціювати розгляд цього питання, а вказівки у БЮТ обговоренню не підлягають. Є два виходи із ситуації, яка склалась: перша – це ухвалити дане рішення, внісши деякі поправки до нього. Фракція НУ пропонує підвищити зарплату вчителям на 200 гривень, а фракція „Пори” – виплатити компенсацію ветеранам ОУН-УПА у розмірі 10 000 гривень. Подобатись, то подобатись усім. Тоді голова міської ради накладає вето на дане рішення, і з кінцями”, – сказав Богдан Бедрило.
Іншим виходом із ситуації депутат ЛМР бачить створення комісії, яку очолитить представник БЮТ щодо вивчення обґрунтованості встановлених тарифів. „Нехай комісія попрацює і через два тижні на сесії ЛОР винесе проект конкретного рішення”, – додав Бедрило. Оскільки, якщо сьогодні НУ, „Пора” і УНП не проголосують за дане рішення, завтра у пресі з’явиться інформація про те, що ці політичні партії проти зниження тарифів – сказав Бедрило.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ