Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Богдан Бедрило вважає, що узгодженого кандидата від Нашої України на міського голову Львова вже можна вважати обраним на голову міста

Враховуючи вплив Нашої України у Львові та області, можна сказати, що львів’яни в особі узгодженого висуванця від блоку на міського голову Львова вже обрали майбутнього керівника міста, — переконаний голова ЛМО Народного Руху України, депутат міськради Богдан Бедрило.
На його думку, основними конкурентами висуванця від Нашої України Львівського міського голову стануть «львів’яни та проблеми міста».
«Якщо висуванець зможе довести мешканцям міста, що він здатний впоратися з наболілими проблемами, то вони за нього обов’язково проголосують і, зважаючи ще на підтримку його Нашою Україною, ніякі конкуренти цій людині будуть вже не страшні», — переконаний Богдан Бедрило.
Нагадаємо, сьогодні, 4 лютого, Міська конференція Нашої України, шляхом таємного голосування обрала єдиним кандидатом на міського голову від блоку Василя Куйбіду. За заступника голови НРУ проголосувало 103 делегати конференції, в той час як лідер «Самопомочі» Андрій Садовий отримав підтримку лише 73 делегатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ