Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Богдан Дубневич запропонував розпочати виробництво мегаоктану в Городоцькому районі

При додаванні 60-70 грамів мегаоктану на 40 літрів 46-го бензину дозволяє підняти октенове число бензину до А-95. Про це повідомив президент ТзОВ „Львівське” Богдан  Дубневич. Він запропонував відкрити виробництво мегаоктану в Городоцькому районі.

Ще одна пропозиція поступила впровадити на Рава-Руському і Самбірському спиртзаводах виробництво ВКД (високооктанових кисневих домішок) – речовини, яка на 90% складається зі спирту і також застосовується для енергозбереження.
На „Львівському” було продемонстровано американську сівалку, яка працює без обороту грунту. Такою сівалкою прямого посіву за 12 днів в господарстві було засіяно 1,3 тис. га, у той час як звичайна сівалка за той самий період зробила всього 2 тис. га. За словами Богдана Дубневича, така технологія уже 10 років застосовується в Бразилії, це забезпечує однакову відстань між рослинами і їх одночасне сходження. Крім того, він розповів, що у Бразилії не використовують бензин, а техніка працює на спирті і газі. 13-18 червня відбудеться виставка „Агро-2006”, на якій планують продемонструвати цей агрегат.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ