Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Богдан Федоришин хотів би взяти участь у будівництві нового футбольного стадіону у Львові

“Це проект рівня акціонерного товариства, інвестиційної компанії та загальнодержавного рівня, однак я був би радий взяти у ньому участь” — заявив у коментарі “Гал-info” генеральний директор ФК “Карпати” Богдан Федоришин, коментуючи доцільність будівництва у Львові нового футбольного стадіону в разі проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу у 2012 році.
“Це проект рівня акціонерного товариства, інвестиційної компанії та загальнодержавного рівня, однак я був би радий взяти у ньому участь” — заявив у коментарі “Гал-info” генеральний директор ФК “Карпати” Богдан Федоришин, коментуючи доцільність будівництва у Львові нового футбольного стадіону в разі проведення в Україні чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. При цьому він не виключає, що одним з варіантів такого будівництва може стати реконструкція стадіону СКА.
Водночас виконуючий обов’язки міського голови Львова Зеновій Сірик заявив у коментарі “Гал-info” що найближчим часом до Львова приїдуть представники ФІФА та потенційні інвестори, які оглянуть ділянки, які пропонуються під будівництво, – в районі вулиці Стрийської або ж між селом Лисиничі та Глинянським трактом.
Той факт, що у Львові немає другої команди, яка найближчим часом потенційно могла б грати хоча б у першій лізі національного чемпіонату, Богдан Федоришин не вважає перешкодою, оскільки “життя сьогодні не закінчується, у нас можуть з’явитись нові перспективи, проводитись турніри як місцевого, так і європейського рівня”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ